ambiera home ambiera home

Ambiera Forum

Discussions, Help and Support.

Create a new account, Search, or Login:
Name:  Password:    
Ambiera Forum > CopperCube > Feature requests and bug reports
Jump Animation not playing if executed right after a run.
Author Text

bracer
Registered User
Quote
2017-07-16 22:24:47

Behavior use:
Object or Person controlled by Keyboard.

If user click nothing but just spacebar, jump animation is shown.

If player is walking/running and spacebar is pressed.
The Mesh itself jumps but the jump animation is not shown.

I have the jump animation set to look like it was carried out in the mist of a jump, like an Olympic dash jump.

But now because of the bug, the jump animation was not even played.


just_in_case
Registered User
Quote
2017-07-17 07:02:49

yeah, it happens because coppercube plays the run animation instead of the jump animation when the player tries to jump while moving....

hope @Niko will sort it out...


bracer
Registered User
Quote
2017-07-17 12:15:28

I hope so too.


j9907
Registered User
Quote
2017-07-17 16:32:06

This would be a nice fix! I was actually going to make a topic about this, but now I don't have to! haha.


niko
Moderator
Quote
2017-07-18 11:37:14

Yes, that's the problem. It gets overwritten when the character is walking again. Will try to improve this with the next update (probably better not to show the walking animation anyway when the character is in the air)


ishmaru
Registered User
Quote
2017-07-20 00:26:25

+1


Create reply:


Posted by: (you are not logged in)


Enter the missing letter in: "In?ernational" (you are not logged in)


Text:

 

  

Forum Codes


Feature Code
Link [url] www.example.com [/url]
Bold [b]bold text[/b]
Image [img]http://www.example.com/image.jpg[/img]
Quote [quote]quoted text[/quote]
Code [code]source code[/code]

Emoticons


   





Software: Ambiera Light Forum. © 2008-2015 Nikolaus Gebhardt, Ambiera e.U.