ambiera home ambiera home

Ambiera Forum

Discussions, Help and Support.

Create a new account, Search, or Login:
Name:  Password:
Ambiera Forum > CopperLicht
Mesh not visible as child of CameraSceneNode
Author Text

jjoe64
Registered User
Quote
2012-10-20 11:46:02

Hi

I created a scene with copperCube where a mesh (weapon) is a child of the CameraNode.
In CopperCube everything looks good.

When I publish it as WebApp (copperLicht) the weapon is not visible.
This seems to be a bad bug - or is it just not allowed to add children SceneNodes to a Camera?




niko
Moderator
Quote
2012-10-21 07:50:46

Hm, just tried it out, works for me. Are you sure you placed the weapon in a position so that it is visible from the camera. To try it out, you can create a big, flat cube and also attach it to the camera.


jjoe64
Registered User
Quote
2012-10-22 17:42:50

I will try it...


jjoe64
Registered User
Quote
2012-10-31 17:57:25

Ok I tested it and now I found the bug!
The camera sees the mesh - that's okay. But as soon the camera get's the FirstPersonCameraAnimator the weapon disappears!

Why that?


niko
Moderator
Quote
2012-11-01 10:13:35

That's strange, it should not have any influence. Maybe you are just not seeing it, because it doesn't rotate with your view? This can happen in CopperLicht versions before 1.5, after that, the children of the camera are rotated with the view.


Create reply:


Posted by: (you are not logged in)


Enter the missing letter in: "In?ernational" (you are not logged in)


Text:

 

  

Forum Codes


Feature Code
Link [url] www.example.com [/url]
Bold [b]bold text[/b]
Image [img]http://www.example.com/image.jpg[/img]
Quote [quote]quoted text[/quote]
Code [code]source code[/code]

Emoticons


   





Software: Ambiera Light Forum. © 2008-2019 Nikolaus Gebhardt, Ambiera e.U.