ambiera home ambiera home

Ambiera Forum

Discussions, Help and Support.

Create a new account, Search, or Login:
Name:  Password:
Ambiera Forum > CopperLicht
Problem with setAnimationSpeed(speed)
Author Text

totenkopf
Registered User
Quote
2013-03-10 06:30:38

Hi there again,

I have an animated mesh and a walk animation - created in Coppercube. The animation has a length of 30 frames with 30 frames per seconds. Now I want to change the animation speed in Copperlicht and slow the animation down to 15 frames per seconds and a total length of 2 seconds.

First i use setAnimationSpeed(15), which doesn't work, so I read the documentation again and saw "a floating point value" with the hope, so i used setAnimationSpeed(0.5). This worked neither.

So I just want you to ask for the correct command, to slow my animation down.

Thanks :)

Totenkopf


niko
Moderator
Quote
2013-03-11 21:37:29

AFAIK, basically you use setAnimationSpeed(fps / 1000.0f), where fps is the same value you can specify in the editor.


totenkopf
Registered User
Quote
2013-03-12 03:29:01

Okay, that's unexpected :D

But now it works fine, thanks again :)
Maybe you should edit this in the Documentation...

Thanks,

Totenkopf


Create reply:


Posted by: (you are not logged in)


Enter the missing letter in: "Int?rnational" (you are not logged in)


Text:

 

  

Forum Codes


Feature Code
Link [url] www.example.com [/url]
Bold [b]bold text[/b]
Image [img]http://www.example.com/image.jpg[/img]
Quote [quote]quoted text[/quote]
Code [code]source code[/code]

Emoticons


   





Software: Ambiera Light Forum. © 2008-2019 Nikolaus Gebhardt, Ambiera e.U.