ambiera home ambiera home

Ambiera Forum

Discussions, Help and Support.

Create a new account, Search, or Login:
Name:  Password:    
Ambiera Forum > WebsitePainter
pages gone...
Author Text

gkase
Registered User
Quote
2014-03-14 00:29:14

Hi...I have been saving as I go...quit the app and came back to it a few hours later and only one page shows in the available pages across the top of the work window and only one in the left side column...however, when I hit preview, all the pages are there and functioning...but not in the work mode...what might be wrong?


niko
Moderator
Quote
2014-03-14 09:15:13

Maybe you've moved them into a folder and the folder isn't expanded or similar?
If you cannot find them yourself, maybe you could send me the .wspd file (see Support -> Contact, there is a mail adress printed there as well) and I'll have a look at it.


gkase
Registered User
Quote
2014-03-14 14:50:19

I thought I would add this for future reference...Niko looked at my website painter file and saw all was in there. He suggested the following: If you don't see them, try to
see them in the 'documents' window. You can open it
using the menu "View ->
show Document Explorer".
So, I did that and the pages all appeared again and I was able to resume work. If this happens to you ever, try that and it should work.


Create reply:


Posted by: (you are not logged in)


Enter the missing letter in: "Interna?ional" (you are not logged in)


Text:

 

  

Forum Codes


Feature Code
Link [url] www.example.com [/url]
Bold [b]bold text[/b]
Image [img]http://www.example.com/image.jpg[/img]
Quote [quote]quoted text[/quote]
Code [code]source code[/code]

Emoticons


   





Software: Ambiera Light Forum. © 2008-2018 Nikolaus Gebhardt, Ambiera e.U.