ambiera home ambiera home

Ambiera Forum

Discussions, Help and Support.

Create a new account, Search, or Login:
Name:  Password:
Ambiera Forum > CopperCube > Help with CopperCube
A strange icon ...!
Author Text

mutan_gaming
Registered User
Quote
2019-01-10 16:06:57

Hello. I need a little help ... I have an icon for my game.
However, when I publish my game, the icon turns red and is a little messed up on the Alt + tab option ...
So I have 2 questions ...

1. How do you use the in-game multi-size icon to be published ...?

2. How do you fix an icon that turns red ...?

Thank you ... someone who will help me..

+ _Tristan_ +


erik
Registered User
Quote
2019-01-10 17:29:15

What platform are you using? Maybe you have linked a file which CopperCube cannot find, or which it cannot load. .PNG works nice for me.


mutan_gaming
Registered User
Quote
2019-01-10 17:37:44

erik wrote:
What platform are you using? Maybe you have linked a file which CopperCube cannot find, or which it cannot load. .PNG works nice for me.
I use png with transparency but the result is that the icon image gets messed up


erik
Registered User
Quote
2019-01-10 17:57:19

I think it doesn't support transparency, try an opaque one.


mutan_gaming
Registered User
Quote
2019-01-10 18:04:42

erik wrote:
I think it doesn't support transparency, try an opaque one.

I'll try it. and thank you in advance ..


Create reply:


Posted by: (you are not logged in)


Enter the missing letter in: "Internat?onal" (you are not logged in)


Text:

 

  

Forum Codes


Feature Code
Link [url] www.example.com [/url]
Bold [b]bold text[/b]
Image [img]http://www.example.com/image.jpg[/img]
Quote [quote]quoted text[/quote]
Code [code]source code[/code]

Emoticons


   





Software: Ambiera Light Forum. © 2008-2019 Nikolaus Gebhardt, Ambiera e.U.