Ambiera Forum

Discussions, Help and Support.

Ambiera Forum > CopperLicht
ingComplete not entered

johnsmith
Registered User
Quote
2013-12-09 17:25:01

Hi,

complete noob here. I have started following the tutorials for the engine, now on tutorial 2, but for some reason, I cannot get any code to run within


engine.On Loading Complete = function(){
alert('loading complete!');
}


(I have used spaces between the letters of the event as it was the only way to have it appear fully in this editor.)

For instance, the alert in the above function is never called, nor any breakpoint set within it when debugging with FireBug.

Any ideas why this could be happening?

Thanks


niko
Moderator
Quote
2013-12-10 06:24:56

Hm just tried it out, and it works for me. Which CopperLicht version are you using? Which browser? Maybe there is some subtile bug somewhere in your code?


johnsmith
Guest
Quote
2013-12-14 18:04:57

Hi,

I am using Copperlicht 1.7


niko
Moderator
Quote
2013-12-16 21:12:55

Yes, that's the version I tried it with, and it worked. So could you provide some more details maybe? :)


Create reply:


Posted by: (you are not logged in)


Enter the missing letter in: "?nternational" (you are not logged in)


Text:

 

  

Possible Codes


Feature Code
Link [url] www.example.com [/url]
Bold [b]bold text[/b]
Image [img]http://www.example.com/image.jpg[/img]
Quote [quote]quoted text[/quote]
Code [code]source code[/code]

Emoticons


   






Copyright© Ambiera e.U. all rights reserved.
Privacy Policy | Terms and Conditions | Imprint | Contact